Diagnostikk og tannbehandling på høyt nivå

På Strømmen Tannklinikk Pluss jobber vi 2 tannleger og 1 tannlegesekretær. Tannlegene er utdannet ved Universitetet i Oslo og ved Universitetet i Bergen, og har mange års erfaring fra offentlige og private tannlegepraksis.

Hos oss kan du få hjelp til alle typer tannbehandlinger. For behandlinger som krever spesialistkompetanse har vi et stort nettverk av samarbeidspartnere som vi henviser til.


Våre tannleger

Tannlege Javad Azad.

Tannlege Javad Azad. ble uteksaminert i odontologi ved universitetet i Bergen. Han har drevet egen praksis i Mysen siden 2015. Han har også etterutdannet seg for å oppdatere seg så mye som mulig i de siste trendene og teknologiene innen odontologi, og har mye erfaring med behandling av pasienter med tannlegeskrekk. Han har også Cand.Scient i biokjemi fra universitetet i Oslo med 12 år forskningserfaring (med oppfinnelsen av Leukolectin gen-sekvens). Tannlege Azad er opprinnelig fra Iran og har vært i Norge siden 1990.

Tannlege Majid Rahimi

Majid ble ferdig utdannet tannlege ved Universitetet i Oslo i 1998. Han har 22 år med erfaring som tannlege og er medlem av Den Norske Tannlegeforeningen. Majid har fokus på at pasienten skal ha en god faglig oppfølging og at pasientene skal føle seg trygge og gå fra klinikken med en god opplevelse, han har solid erfaring i behandling av pasienter med odontofobi (Tannlegeskrekk ). Majid holder seg kontinuerlig faglig oppdatert gjennom tannlegeforeningens systematiske etterutdanning og er en dyktig tannlege med god erfarning ved alle type tannbehandlig.


Bildegalleri